Vitaby Lanthandel presenterar Moonica Mac

Vitaby Lanthandel presenterar Moonica Mac

Sitter du ner!? Moonica Mac på Lanthandeln! Vi är mycket stolta att kunna presentera Moonica Mac på bakgården. Det kommer bli en intim och fantastisk kväll under bar himmel. Det kan inte bli vackrare! Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind. Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder. Inga stora väskor, max 30×30 cm. Ingen åldersgräns

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen.

Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Macs toner in på djupet. Hennes låtar må ha nått miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.
I höstas var Moonica Mac aktuell med en utsåld turné och sin medverkan i ”Så Mycket Bättre”. Hon har tidigare även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Första halvan av 2022 kommer inledas med ett flertal nya singelsläpp samt en release av ett mycket efterlängtat andra album.

  • Vitaby Lanthandel
  • St Olofsvägen 1
  • 27736
  • Vitaby
  • 21 juli 2022, 19:00 - 22:00