Adventsöppet på Glimmingehus

🎄Hej igen alla!🎄🎅
Glimmingehus håller adventsöppet den 2 och 9 december, kl 13-18 i vår butik så att ni kan handla julklapparna hos oss! 🎁🎁🎁🎁
Borgen då? Jodå, den är öppen 13-15, visning med jultema kl 14!🎅🎅
Varmt välkomna!

Adventsfika med julpyssel

Vi saknar er och bjuder därför in till adventsfika under adventshelgerna tre 28/11, 5/12 och 12/12 kl. 11-16. Det finns flera olika trevliga bakverk att välja på samt soppa och sillmacka. Som dryck väljer du bland glögg, must, varm choklad samt rykande hett kaffe eller te. Vi har även julpyssel för barn under dessa söndagar.
Förboka ditt bord innan ditt besök hos oss så kan vi tillsammans minska matsvinnet och vi kan ta hand om er på allra bästa vis info@gunnarshog.se eller 0414-32003.

Elbilsmässa Ystad

Elbilsmässa Ystad samlar huvuddelen av marknadens alla laddbara fordon(allt från bilar till cyklar) och tiilbehör. Här får du en samlad bild av marknaden och kan dessutom provköra! För de allra minsta finns en elbilsbana!

Fri entré

Explore Ystad

Explore Ystad är en stadsvandring där du får lösa utmaningar längs vägen. Hyr en ryggsäck med låsta fack och spelet kan börja Aktiviteten är ett sätt att se och uppleva Ystad som passar alla. Med hjälp av det som finns i ryggsäcken, letar ni er fram på Ystads gator och gränder. Samtidigt som ni löser olika problem, så lär ni er en del om staden. Lite klurigheter, shopping, lite klurigheter till och så fika förstås.

Explore Ystad tar 2,5-3 timmar att genomföra, handikappanpassat(inga trappor!), frisk luft och motion ingår!

Starta när ni vill: vardagar 10.00-13.00, lördagar, söndagar och helgdagar 10.00 -10.30

Pris fr 250:-/ 2 personer. Familjepaket finns.