Ystad Sweden JazzFestival

Konserter i Ystads unika miljöer och den familjära stämning gör festivalen unik.
Festivalen leds av en kommitté, som utan ersättning, arbetar året runt med planering och vid genomförande förstärks med 100 volontärer till.

YSJF genomförs i samarbete med Musik i Syd.

Utomhuskonsert med Thomas Ledin

Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Insläpp från kl 18.

familjemusikal – Kung Arthur

Ett kungarike i kris skriker efter hjälp – utan ledare är Britannia försvarslöst och rivaler världen över ser sin chans att slå till. Folket börjar viska en bortglömd legend om en sten, om ett svärd, och om en kung. Allting vänds upp och ner när denna kung visar sig vara någon helt annan än förväntat.

Föreställningen har ett nyskrivet manus av Filip Jönsson, Anna Ståhl, Hilda Ståhl och Hannes Nilsson. Våra låtskrivare Frida Green och Christoffer Zaar återvänder. Biljetterna släpps till våren 2021.

Diggiloo

Diggiloo är inte bara familjeunderhållningen med stort F. Det är både vårkänslor och sommarvärme i ett. Komplett med ett aldrig sinande högtryck – levererat av landets kanske hetaste artister. Insläpp från kl 17.

Fritiden Unplugged – Fritiden Comedy Night – Fritiden Magic Comedy Night

Fritiden Hotell & Kongress presenterar –
Fritiden Unplugged (konsert)
Fritiden Comedy Night (stand up comedy)
Fritiden Magic Comedy Night (magi/trolleri)

Unika konserter/arrangemang med mycket kända namn som gästar Ystad – fåtal platser till varje sittning.
2 sittningar per datum som inleds med middag på Harrys.

Endast paketbiljetter tillgängliga för den bästa helhetsupplevelsen.
I paketet ingår övernattning med frukostbuffé, 2-rätters middag och Fritiden Unplugged/Fritiden Comedy Night/Fritiden Magic Comedy Night.
Pris från 1695 kr/person i dubbelrum.

Vi följer FHM rekommendationer enligt gällande föreskrifter för allas trygghet

30 jan Chris Kläfford
13 feb Jörgen Sjöberg, Robin Paulsson, Marika Carlsson
27 feb John Lundvik
27 mar Malin Nilsson, Charlie Caper
17 apr Andreas Kleerup
13 maj Loreen

Varmt välkomna!

Österlen Garden Show 2021

Här hittar du fantastiska föreläsare och underhållare samt roliga aktiviteter för såväl stora som små. Här finns en mängd kunniga utställare med alla produkter och tjänster du behöver för att utveckla din trädgård, odling, balkong eller odlingslott kommande sommar.

Varmt välkommen till en inspirerande och mysig trädgårdsmässa i hjärtat av Österlen, den mysiga parken vid idrottsplatsen i lilla Lunnarp utanför Tomelilla.

Entré

Elbilsmässa, Ystad

Det laddade mötet med framtidens fordon – live – ett nyttigt nöje för familjen i framkant!

Elbilsmässa Ystad samlar huvuddelen av marknadens alla laddbara bilar, elmopeder, elcyklar etc. och kompletterar med det senaste i laddteknik och elförsörjning. Här får du som besökare få en samlad bild av marknaden, och kan dessutom provköra flera av marknadens elbilar.