Rymdrytmik med Karin och Pax!

Missa inte denna roliga musikföreställning! I mötet mellan Karin och Pax uppstår en del kluriga frågor som de tillsammans med barnen får hjälp att hitta svar på: Hur ska de kunna prata med varandra? Vad är en bokstav? Hur smakar klarinett? Kan musik vara ett språk? Hur dansar en på Ypsagon? 6 – 10 år. Fri entré men Boka!

Med Karin Holmström och Sanna Persson Halapi, alias Pax.

Bygga Konst/Land Arc Kids

Öppen workshop, drop-in, för barn och ungdomar 6-19 år. Kom när du vill, stanna så länge du vill.

Leranimation

Gillar du att bygga med lera? Kom och gör dina egna figurer och låt dem få liv i vår animationsstudio! Du gör din egen karaktär i lera och låter den få liv i våra animationslandskap med hjälp av en iPad och stop-motion-teknik. En filmpedagog finns på plats under hela workshopen. Ålder: Från 6 år och uppåt. Boka, 80kr.

Musikvideo

Kom och gör er egen musikvideo i våra unika filmmiljöer! En musikvideo kan se ut nästan hur som helst. Lyssna på musiken och låt er fantasi bestämma hur just er musikvideo ska se ut. Filma i våra unika filmmiljöer eller i vår stora greenscreen. En filmpedagog finns på plats och ger tips och råd.

Från 8 år och uppåt, 80 kr. Föranmälan krävs.

Trailerfilm

Kom och gör er egen filmtrailer i äkta Hollywood-stil! Skräck! Äventyr! Action! Ni väljer själva vilken sorts trailer ni vill göra och spelar in den med hjälp av iPads i våra unika filmmiljöer. En filmpedagog vägleder er genom filmprocessen.

Ålder: Från 8 år och uppåt, Pris: 80 kr, Föranmälan krävs.

Sommarpyssel

Kom till pysselstund i centrala Ystad för stora och små! Ingen avgift. Maxantal 8 personer och för dig som är mellan 4-7 år kl 10, tisdag och för dig som är mellan 7-10 år kl 14 torsdag.

Rapsvisningar för barn på Gunnarshögs Gård

Vad händer efter att de små rapsfröna kommer in till oss på gården?! Hur får vi egentligen rapsolja ur de där små svarta fröna? Följ med på en spännande visning och lär mer om raps från frö till flaska. Vi avslutar visningen med att pressa vår egen rapsolja i vår minipress, utomhus.

Det glömdas trädgård

Det glömdas trädgård är ett kritikerrosat teateräventyr. En barn- och familjeföreställning för alla som vågar ge & be om hjälp att hitta vägen fram. Föreställningen är som en platsbyggd labyrint som vindlar sig fram från rum till rum, från plats till plats, där såväl barn som vuxna befinner sig mitt i äventyret.