Fritiden Comedy Night med Henrik Hjelt och Jörgen Sjöberg

Vi utlovar en fartfylld standup med en riktig skrattfest! Årets första Comedy Night med Henrik Hjelt och Jörgen Sjöberg på restaurang Harrys i Ystad är här!

Från 1395kr/person
Detta ingår:
Tvårätters middag 19.00 eller 19.30
Biljett till stand up 20.00
Övernattning
Frukostbuffé

För mer information och bokning besök vår hemsida, www.hotellfritiden.se

Det är synd om män i skor

Två män. En kokplatta. Några ägg. Vad kan gå fel?.

Av & med: Charlotte Lindmark och Mia Westin.
Maurits försöker hålla ihop men sprängs snart inifrån. Kent har god koll på lufttryck och undertryck med varför blir trycket över bröstet bara värre?
Kent och Maurits har laddat med ägg och annat matnyttigt för ikväll ska de bjuda på det bästa receptet på äggröra. Men ju mer de vispar, desto mer rörs minnen och känslor upp. Det som skulle vara lättlagat blir svårsmält: deras skal spricker, innandömen rinner ut och allt blandas till en smet av förlorade drömmar och nya perspektiv.
Välkomna till en kryddad humorföreställning med svärta!

1 timme.
Pris: 160 kr, Scenpass 110 kr, unga t.o.m. 25 år 60 kr.

Jösses Gösta

Om mannen som skrev sin egen historia.

Kompani Error.
Tre sanningssökande skalder utforskar och ifrågasätter historien så som vi känner till den. Med stort skägg kommer stort ansvar, och det största av de alla kan ha tillhört Gösta Eriksson, eller som fler kanske känner honom: Gustav Vasa, kungen som skrev sin egen historia, på riktigt! Vansinnesfärd eller ärevarv, landsfader eller tyrann? Nu när vi äntligen kan vara helt säkra på att mannen i fråga är ordentligt framliden kan vi med humorn som vapen sticka hål på både mannen, myten, och legenden utan att frukta hans vrede.

Pris: 160 kr, Scenpass 110 kr, unga t.o.m. 25 år 60 kr.

Johan Glans sommarturné – en standup show

Johan Glans på stor sommarturné 2023. I sommar är det dags för en av Sveriges mest folkkära komiker att bege sig ut på vägarna igen. För första gången på fem år åker Johan Glans ut på en stor Sverigeturné och besöker landets somrigaste scener på ett 20-tal orter. Den 21 juli når turnén Ystad och Sandskogens idrottsplats!

Med sin turnétrilogi, World tour of Skåne, World tour of Skandinavien och World tour of the world är Johan Glans en av de standupkomiker som sålt flest biljetter i landet. Sedan han år 2018 avslutade sin senaste standupturné har han mestadels jobbat med film och tv, men nu är han tillbaka på den stora livescenen igen – på sin första egna sommarturné någonsin.

”Det ska bli extremt roligt att åka ut på de svenska vägarna igen och jag längtar efter att möta
publiken runt om i landet. Standup och sommar hör ihop, och det är något jag hoppas att alla kommer känna.” – Johan Glans

I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.