I Juletid 2022

I Juletid 2022 med Sofia Källgren!

Redan 2006 var Sofia Källgren med på I Juletid-turné, men då enbart på en av konserterna. Det hände sig i Rumskulla kyrka i Småland den 29 december. Detta står att läsa i den krönikebok som finns över samtliga I Juletid-konserter sedan starten 2003.
Omedelbart efter denna konsert med Sofia, utbrast Magnus och Marcos – ständiga medlemmar i I Juletid-sällskapet – samstämmigt: ”Henne måste vi ha!” Och det slöts då ett avtal med Sofia att göra om detta, men då inte enbart en föreställning, utan en hel turné.
Men diverse hinder och omständigheter lades i vägen för denna idé de följande 15 säsongerna, inte förrän nu 2022 gick det att få ihop en gemensam plan för en samfälld julresa genom Sverige. Men nu blir det alltså av, och nämnda Magnus och Marcos – med efternamnen Johansson och Ubeda – är glada som två små barn på julafton!
Sofia Källgren är välkänd för de flesta, men nämnas kan att hon tv-debuterade redan vid 12 års ålder, att hon rönt uppmärksamhet för dubbade roller i flertalet tecknade filmer, att hon belönats med teaterpriset Guldmasken, och att hon haft stora framgångar som soloartist i Kina.

Biljetter via Julius Biljettservice, se länk på annan plats, samt även lokalt på Kiviks Café & Bageri.

Lunchkonsert: Körmusik i adventstid

Julkonsert med Doroteakören.

JazzKidz

JazzKidz på Ystads Stadsbibliotek 28 och 29 dec kl 14.00 med fri entré. Fribiljetter hämtas på Ystads Stadsbiblioteket från 1 dec.

Onsdag den 28 december kl 14.00:
Karin Holmström – klarinett, gitarr, sång
Maria Eggeling – sång, piano, gitarr, låtskrivare

Torsdag 29 december kl 14.00:
Manuela Nika – fiol, sång
Lelo Nika Jr – dragspel

 

Julefrid 2022

Grevlunda Manskörs årliga välgörenhetskonsert till förmån för Läkare Utan Gränser.

Årets gästartister: Karin Tingne, Frida Green, Boel Adler, Anders Hane, Hannes Nilsson, Urban Wangel, Evelina Åkesson m. fl.
Under ledning av Annika Stoltz, vid pianot Gustaf Brandt.

Föreställningens längd ca 2 tim inkl. paus.

Min Sanna Jul – Sanna Nielsen

I fjol gjorde Sanna Nielsen stor succé när hon åkte ut på vägarna med sin julkonsert MIN SANNA JUL! Publiken jublade och kritikerna hyllade! Aftonbladet skrev bland annat ”ska någon göra julkonsert så är det hon”. Inte undra på att Sanna fick mersmak. I vinter ger hon sig ut på en ny julkonsertturné runt om i Sverige och besöker inte mindre än 22 städer, från norr till söder. Sanna kommer att bjuda på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, som garanterat kommer att bringa sann julglädje i hela landet.

Vi känner Sanna väl vid det här laget. Tjejen med den gudomliga rösten och hitsen, allsångsledaren, konsertartisten, popprinsessan och inte minst TV-personligheten. Och att julen ligger Sanna extra varmt om hjärtat har vi också förstått! Nu ser hon fram emot att åter igen få dela sin julglädje med dig!

Med sig på scen har Sanna några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Konsertkvällen bjuder på Sannas personliga mix av julens allra finaste låtar, varvat med mellansnack med julminnen och små roliga anekdoter.

Kom och upplev magiskt god julstämning och den unika samhörighet som Sanna är så fenomenal med att skapa i sina konserter!

Produceras av Krall Entertainment och 2Entertain
Se hela turnéplanen och läs mer på: https://showtic.se/forestallningar/min-sanna-jul/ ( ska vara klickbar på hemsidor)
Längd ca 90 min, ingen paus.
Åldersgräns: 5år med målsman (rekommenderas från 13år)

Lunchkonsert: Julmusik från när och fjärran

Julkonsert med Da Capokören. Fri entré.