Paria

Missa inte Extraföreställningar av sommarens föreställning på Rynge teater i oktober! Den 21 och 22 oktober spelar vi två extraföreställningar av den bejublade Paria!

Jonsson & Co har överlag och åter igen rott i land en formmässigt frejdig och idérik tolkning av ett svenskt dramatiskt verk av bestående värde. Martin Lagerholm, Ystads Allehanda, 3 Juli 2022.
Sophie Lossing både förbryllas och imponeras av välspelad uppsättning av August Strindbergs kammardrama ”Paria” på Rynge teater. Skånska dagbladet, 8 juli 2022.
Rekommenderar PARIA på Rynge teater! En upplevelse att se hur teater, film och musik naturligt förenas. Poetiskt, underfundigt och barnsligt genialiskt med värme!
Katarina Zell, fd konstnärlig ledare på Skillinge teater, 8 juli 2022.
I lördags var jag på Rynge Teater och såg sommarens uppsättning, Paria av Strindberg, regisserad av mitt favoritgeni Christer Jonsson som aldrig gör mig besviken och som alltid överraskar med smarta, roliga och intressanta lösningar.
En fantastiskt bra föreställning där Christer och Lars Schilken är lysande bra på scen och verkligen ger liv åt Strindbergs text. Gå och se gott folk! Spelas bara den här veckan också. Rasmus Gustafsson, fd teaterproducent

Hur tar jag mig till Rynge teater?
Du kan boka NÄRTRAFIKEN* och bli hämtad av en taxi på Ystad station till priset av en enkel buss resa* (se instruktioner nere)

*Hur bokar jag NÄRTRAFIK?
Ring 077-177 44 11 och säg ”Närtrafik”. De ber dig att knappa ditt personnummer. Sen pratar du med en person och kan boka din resa från Ystads station till Ryngevägen 316.
må-fre kl. 17:35 (vi kör dig efter föreställning till närmaste station)
Lördag 15:05 från Ystads station till Ryngevägen 316 och 18:35 från Ryngevägen 316 till Ystad station.
Hjärtligt välkomna!