Ekdala Traditional Hot Six

Svängig gladjazz med populära Ekdala. Picknick. Ta med det Du vill äta och dricka!
Bokning: holmstrom1947@gmail.com eller 0708346565.

Blue Q

BLUE QUARTET (BlueQ)

Var för sig och tillsammans figurerar medlemmarna i Blue Quartet sedan en ganska lång tid i olika sammanhang. På Österlen med omnejd har man kunnat höra dem i t ex Bluelight Jazzband, på Glimminge skola eller i Vindkraft. I kvartettformatet blir uttrycket luftigare, svängrummet större och låtvalet mer överraskande. Några riktiga örhängen finns på repertoaren men också en hel del ovanliga låtar – allt i en personlig och lyhörd jazzton.

Blue Quartet består av Tore Gislén på flygelhorn och ventilbasun, Håkan Rådström på gitarr, Harald Leander på bas och Anna Hedar på saxofoner i olika storlekar.
Improvisationen är i högsätet, lyssnandet en förutsättning och publikkommunikationen avspänd och självklar när kvartetten tar ton. Musiken är som en vacker jazzbukett – där finns både vanliga och ovanliga blommor, några är späda andra är kraftigare, vissa känner alla igen och andra är sällsynta. Och ganska många går i blåa nyanser.

Saxofontrion Österlens Vindkraft

Musik i sommarkväll med Saxofontrion Österlens Vindkraft. Anna Hedar, Annakarin Bunnel och Håkan Ekvall spelar all möjlig slags musik på alla möjliga slags saxofoner.
Från bassax till sopranino, från Händel till Position Alpha. Njut av musiken och kanske i svalkande dryck i Löneboställets vackra miljö.

Förköp gärna biljett på info@igladsax.se eller070-355 22 88

Utställning – Mikael Skogmo

Psykologer goes art, Mikael Skogsmo. Hate Portraits & Love Birds. Midsommardagen kl 12- 17.
Vi följer Coronarestriktionerna.

Upplev Christinehof slott med en berättarguidning

Upplev Christinehof – det gyllene barockslottet på Österlen! Berättarguidningar varje heltimme, kl. 12, 13, 14 och 15. Boka plats på https://www.christinehofslott.se
Öppet i utställningar, café och butik varje helg fram till midsommar.
Efter midsommar öppet alla dagar i veckan 11-16.