Käppahästen Grand Prix

Succén från 2019 och 2022 är tillbaka! Vi i Ystad Ridklubbs Ungdomssektion anordnar tillsammans med Ystad i Centrum en dag inne i Ystad med hopptävling och dressyrtävling för käpphästar och självklart det häftiga käpphästloppet! Det vill ni inte missa – ta med familjen, kompisar och släkten till en av årets roligaste upplevelser! 🦄

Schema för dagen 💬
11.30-12.30 Hopptävling
13.00-14.00 Dressyrtävling
14.30 Käpphästlopp

Hoppbanan och dressyrbanan står framme hela dagen och det är fritt fram att hoppla eller dressyra med sin käppis innan och efter tävlingstiderna. Hoppbanan kommer att finnas på gräset i rådhusparken, dressyrbanan mitt på österporttorget och loppet kommer att följa gågatan.

Hopptävling: Klasser 20 cm, 40 cm, 60 cm och 80 cm. Topp 3 i varje klass får prisrosett! Kostnad: 40 :- / start! Swishas på plats. Max 50 startande totalt.
Dressyrtävling: Här skapar du ditt eget program och ger domarna en skiss på det på plats, innan första start. Topp 5 totalt får prisrosett! Kostnad: 40 :- / start. Swishas på plats. Max 50 startande totalt.
Käpphästlopp: Alla som springer loppet får nummerlapp och medalj. Nummerlapp hämtas ut i informationstältet på plats, innan loppet. Loppen kommer ske i tre åldersindelningar. Loppet går även att anmäla sig till på plats. Gratis!

Startlistor till hopp- samt dressyrtävlingen kommer ut måndag 3/4, på YRUS och Ystad Ridklubbs sociala medier (men kommer även finnas på plats):
👉🏼 yrk_yrus @IG
👉🏼 YRUS – Ystad Ridklubbs Ungdomssektion @FB
👉🏼 ystad_ridklubb @IG
👉🏼 Ystad Ridklubb @FB

💌 Anmälan till hopptävling, dressyrtävling och käpphästloppet mejlas till kappahasten23@outlook.com senast fredag 31/3!

Försäljning av kaffe, dryck och enklare förtäring kommer att finnas. En heldag med käpphästar, glädje och gemenskap – ALLA är välkomna! ☀️

Österlen Spring Trail 2023

Möt våren på Österlens sagolika stigar. Två dagar, fem lopp och en upplevelse för alla sinnen!
Lördag 15 april:
– Fogarolli trail 21km
– ÖST Ultra 60km
– Duo-trail 2x 30 km
Söndag 16 april:
– Ekopark trail 13km
– Naturloppet 5km
Begränsat till 500 deltagare per distans.