Musik i Äppelriket: Tonsatt yoga för alla i Musteriets äppelträdgård

Under denna morgontimme bjuds vi in till mjuk morgonyoga med sällskap av sköna toner och vibrationer. Alexandra Maliganis leder yogan och tillsammans med slagverkaren Mika Takehara skapar de en upplevelse där yogan och musiken växlar mellan att vara i fokus och mer i bakgrunden.

Mika Takehara bjuder på likväl improvisationer som på befintliga verk, och med hjälp av rytmer och varma klangsfärer skapar hon en musikalisk värld full av nyanser – en värld som känns både storslagen och intim. Stunden är menad för alla, för dig som utövat yoga förut och för dig som är helt ny till yoga. Kom som du är, gärna med mjuka kläder och med yogamatta alternativt handduk/filt/sjal att yoga på – eller som underlag att vila på om du önskar avnjuta stunden i stillhet. Det kommer även att finnas några stolar på plats för dig som önskar det.

Musteriets goda frukost ingår i priset och avnjuts efteråt.

Evenemanget ingår i festivalen Musik i Äppelriket 5-9 juli.

Fördjupningsdag yinyoga

För dig som vill lära dig mer om yinyogan finns nu denna heldagsfördjupning. Tanken är att du efter dagen ska ha kunskap och inspiration att göra yinyoga hemma. I vacker med miljö, i en härlig gemenskap och med god vegansk glutenfri mat får du lära dig mer om grunderna i yinyoga, mer om alla positiva effekter och hur du kan anpassa positionerna efter din kropp. Du kommer att få två pass att ta med dig hem, ett för benen och ett för ryggraden. Inga förkunskaper krävs.

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 895 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen. Läs mer på https://www.grevlundayoga.se/

Invigning av vår vackra yogastudio på Grevlunda Backar

Under dagen slår vi upp portarna för vår vackra yogastudio. Varmt välkommen att boka tid på ett av dagens pass. Kom två betala för en gäller hela dagen. Alla yogisar bjuds på fika i vårt brygghus. Hathayoga kl. 9.00 eller 11.15 och Yinyoga kl. 15.00. Boka din tid på https://www.timecenter.se/grevlundayoga/boka/time/?rid=61608&tjid=&oid=&tidval=.

Grevlunda yoga erbjuder yoga inne och ute i vackra miljöer samt workshops och yogavandringar i kombination med god och hälsosam mat. På gården startar vi upp en ekologisk no dig odling och på sikt ska vi skapa en skogsträdgård. Välkommen att inspireras. 🙂 Madeleine och Björn Läs mer om oss på https://www.grevlundayoga.se/

öja talang SOMMAR

4 härliga dagar! Du får tillsammans med våra tränare möjligheten att förbättra dina färdigheter inom fotboll med fokus på teknik, spelförståelse och anfallsfotboll.
Du kommer också att få prova på padboll & streetfotboll!

Öja talang 27-30/6 på Björkvallen 09.00 – 15.00