Barnens luciatåg med godisregn

Det börjar att närma sig decembers mysigaste händelse, nämligen barnens luciatåg den 12/12. Tåget startar kl.13.00 från Österportstorg och går sakta upp till Stortorget till klassiska luciasånger som vi sjunger tillsammans med lite bakgrundtoner. Klockan 13.30 blir det dessutom godisregn från Gamla Rådhuset till alla deltagande lussebarn.

Detta är ett samarbete mellan: Handla i Ystad, Ystads kommun, Hemmakväll & Ica Kvantum Ystad.

The Ark – reunion tour

Sveriges mest färgstarka rockband återförenas för en stor sommarturné Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné sommaren 2022. När 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig bestämde vi oss för att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen.

Tider: Insläppstid: 18:00 Start: ca 19:30 Åldersgräns: Åldersgräns 13 år, EJ ok för yngre i målsmans sällskap.

Ledin – en nådens sommarkväll

Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm.

Tider: Insläppstid: 18:00 Start: ca 20:00 Åldersgräns: Åldersgräns 13 år, EJ ok för yngre i målsmans sällskap.

Nyårsdoppet

Nyårsdoppet 1/1 2022, kl 13.00 Vi värmer upp till musik av Fudge och Frida Green och 13.52 följer årets Nyårstal. 14.00 Tornväktaren blåser till Nyårsdopp
Uppvärmt tält för omklädning och eldkorgar på stranden, men inga badtunnor eller bastu i år.

Diplom till alla badande. Södra Kompaniet grillar korv.
Längst ut på bryggan får du veta mer om det kommande kallbadhuset.

Luciakonsert med Ungdomskören Grace

Traditionell Luciakonsert med Ungdomskören Grace.

Adventsöppet på Glimmingehus

🎄Hej igen alla!🎄🎅
Glimmingehus håller adventsöppet den 2 och 9 december, kl 13-18 i vår butik så att ni kan handla julklapparna hos oss! 🎁🎁🎁🎁
Borgen då? Jodå, den är öppen 13-15, visning med jultema kl 14!🎅🎅
Varmt välkomna!

Adventsfika med julpyssel

Vi saknar er och bjuder därför in till adventsfika under adventshelgerna tre 28/11, 5/12 och 12/12 kl. 11-16. Det finns flera olika trevliga bakverk att välja på samt soppa och sillmacka. Som dryck väljer du bland glögg, must, varm choklad samt rykande hett kaffe eller te. Vi har även julpyssel för barn under dessa söndagar.
Förboka ditt bord innan ditt besök hos oss så kan vi tillsammans minska matsvinnet och vi kan ta hand om er på allra bästa vis info@gunnarshog.se eller 0414-32003.

Gudstjänst för små och stora med öppet Luciatåg

Både små och stora är varmt välkomna att fira tredje advent. Dessutom blir det Lucia för alla, alltså ett öppet luciatåg för vem som helst som vill vara med.

Musikgudstjänst Ö Tomarps kyrka

Sång, spel, folkdans o Luciaframträdande

Workshops på Atelier bleu

Vår konstnär Fannie Faivre bjuder in till kreativa workshoppar! Colors and happiness
Kvällsworkshop med målning och ett gott glas, allt material ingår. 650 kronor. Bokning via sms och swish för att bekräfta via Fannie 076-1039245.